Kotisivut – Shop

1,490.00 

Verkkokauppa

Maailman suosituimmalla WooCommerce -verkkokauppa-alustalla saat tuotteesi tai palvelusi myyntiin vaivattomasti. Opastamme verkkokauppasi käytössä.

Osasto:

Verkkokauppa

Kotisivut – Shop 1490€
Maailman suosituimmalla WooCommerce verkkokauppa-alustalla saat tuotteesi tai palvelusi myyntiin vaivattomasti. WooCommercen ylläpito on helppoa ja opastamme verkkokauppasi käytössä. Asiakkaidesi ostosten tekeminen onnistuu kaikilla laitteilla vaivattomasti.

Rakennamme sinulle tyylikkään verkkokaupan, joka on sujuvakäyttöinen niin myyjän kuin ostajankin näkökulmasta. WooCommercen-verkkokaupan ylläpito on helppoa, ja opastamme sinut sen käyttöön. Asiakkaidesi ostosten tekeminen onnistuu kaikilla laitteilla vaivattomasti. Saat yrityksellesi selkeät, toimialallesi sopivat ja hakukoneoptimoidut (Googlessa löydettävät) kotisivut maailman suosituimmalla verkkokauppa-alustalla.

WordPress-pohjaiset kotisivut WooCommerce-alustalla avaimet käteen -periaatteella hintaan 1490 € + alv.
Sisältää:
* Yhteisen suunnittelupalaverin, jossa käymme läpi sivuston ulkonäköä brändinne mukaisesti, värimaailmaa/fontteja sekä haluamaanne sisältöä sivustolle.
* Optimoidut kuvat (kuvapankista tai teidän ottamanne) ja niihin liittyvät hakukoneoptimoidut tekstit/metakuvaukset.
* Etusivun + 1–3 sisältösivua + verkkokauppa (sisältää myös yhteydenottolomakesivun).
Verkkokaupassa suosituimmat maksutavat sekä tuotearviot.
* Googlen työkalujen ja lisäsivustojen teon sekä käyttöönoton.
* Päivitystyökalujen opastuksen.
* Sähköpostityökalun käyttöönottamisen ja opastamisen.

Sivut näyttävät aina hyvältä puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Kun kotisivut ovat valmiit, saat käyttöösi oman julkaisujärjestelmän ja sparraamme, miten pystyt päivittämään sivuja halutessasi myös itse.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kotisivut – Shop”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *