DIGIPALVELUT

WWW

Jos yritys ei ole netissä ja somessa, onko se olemassa?

Nettisivut

Kotisivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla ja hakukoneoptimoidusti. Sparraamme sinut, jotta pystyt itse päivittämään sivujasi.

Some ja sisällöntuotanto

Teemme sinulle somesuunnitelman, tuotamme sisällöt ja hoidamme julkaisut puolestasi. Neuvomme työkalujen käyttössä ja strategian toteuttamisessa.

Verkkokauppa

Maailman suosituimmalla WooCommerce verkkokauppa-alustalla saat tuotteesi tai palvelusi myyntiin vaivattomasti. Opastamme verkkokauppasi käytössä.

KEHITTÄMISPALVELUT

???

Älä luule, vaan tiedä!
Älä odota, vaan toimi!

Konsultoinnit

Konsultoinnit koskien yrittäjyyttä, yritystoiminnan kehittämistä ja johtamista ovat palvelukonseptimme ydinosaamista.

Kartoitukset ja kyselyt

Monipuoliset kyselyt ja kartoitukset. Toteutamme projektikohtaisesti puhelinhaastatteluja sekä web- ja sähköpostitiedonkeruuta.

Yhdessä kasvuun

Ulkoistetut assaripalvelut, muu myynnin ja markkinoinnin tuki. Liidien generointi, ajanvaraukset, digi-- ja somemarkkinointi.

F.A.Q.

Vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Verkkosivut, sisällöntuotanto ja some

Voit joko asioida verkkokauppamme kautta ja valita sieltä haluamasi palvelupaketin tai ottaa meihin suoraan yhteyttä ja kertoa tarpeistasi sekä kysellä lisätietoa: info (@) dotican.fi.

Paketteihimme kuuluu aina yhteinen suunnittelupalaveri, jossa käymme läpi muun muassa yrityksesi brändin mukaista ulkoasua sekä haluamaasi sisältöä. Teemme kotisivuja ketterästi ja joustavasti. Neuvomme myös, kuinka voit itse päivittää kotisivusi niin halutessasi.

Meillä on kolme erilaista peruskotisivupakettia: Käyntikorttisivut, Start ja Grow. Kaikkiin pakettien hintaan kuuluvat tyylikkäät, laadukkaat ja hakukoneoptimoidut kotisivut, jotka toimivat niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin. Teemme sivut valmiiksi avaimet käteen -periaatteella, ja opastamme sinut päivittämään niitä.

Käyntikorttisivut-paketin perushinta on 450 € + alv. Nyt tarjouksessa 195 € + alv. Käyntikorttisivut sisältää yhden sisältösivun yhteydenottolomakkeella.
Start-paketin perushinta on 890 € + alv. Nyt tarjouksessa 450 € + alv. Start sisältää etusivun lisäksi 1–3 sisältösivua.
Grow-paketin hinta on 1490 € + alv, ja siihen sisältyy etusivun lisäksi 1–5 sisältösivua. Lisäksi tarjoamme kotisivuasiakkaillemme edullisia laajennusosia ja lisäpalveluita. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Kyllä hoidamme! Jos haluat itse keskittyä omaan ydinosaamiseesi, ylläpidämme kotisivujasi puolestasi. Palveluihimme kuuluu monenlaista sisällöntuotantoa, ja voimme tekstien päivittämisen lisäksi myös tuottaa sivuillesi esimerkiksi artikkeleita ja blogitekstejä. Ota yhteyttä, niin voimme räätälöidä sinulle sopivan palvelun.

Teemme sopimuksen mukaan ja joustavasti monenlaista sisällöntuotantoa! Voimme esimerkiksi luoda eri kanaviin paketillisen somepäivityksiä, joilla haetaan näkyvyyden lisäksi myös varsinaista myyntiä. Voimme myös ottaa sometilisi kokonaan hoitoomme, jolloin sinä voit keskittyä olennaiseen eli palveluiden tai tavaran tuottamiseen.

Kotisivuille kysytyin sisällöntuotantomme on erilaisia blogitekstejä ja artikkeleita. Näiden avulla avaamme asiakkaalle tarjoamiasi tuotteita ja palveluita, ja helpotamme asiakkaidesi ostopäätöksen syntymistä. Voimme myös muotoilla yrityksesi esittelyn sekä tuote- ja palvelukuvaukset selkeiksi ja asiakkaidesi kiinnostusta herättäviksi.

Sisältö voi olla sekä kuvaa että tekstiä, ja teemme sisältöä suomen lisäksi myös englanniksi.

Kyllä, tarjoamme kolmea erilaista somemarkkinoinnin ja sisällöntuotannon peruspakettia: Easy, Grow ja Super. Teemme brändin mukaisen somesuunnitelman, tuotamme sisällöt ja hoidamme julkaisut puolestasi. Voimme tehdä julkaisuja ja stooreja esimerkiksi Facebookiin ja Instagramiin, teemme mainoskampanjoita ja raportoimme tulokset erilaisilla analyysityökaluilla. Lisäksi opastamme sinut somemarkkinoinnin saloihin, jotta voit halutessasi jatkaa itse sen parissa.
Ota yhteyttä, niin voimme räätälöidä paketin juuri sinulle sopivaksi!

Konsultoinnit, kartoitukset ja assaripalvelut

Analysointia, neuvontaa, henkilökohtaista sparrausta ja liiketoiminnan kehittämistä yrittäjäksi aikoville tai jo yrittäjänä oleville.
Konsultointipaketit räätälöidään asiakaskohtaisesti. Konsultointi voi liittyä seuraaviin teemoihin:

– Yrityksen perustamistoimet (liiketoimintasuunnitelma, laskelmat, yritysmuodot ja rahoitus)
– Yrityksen kehittämistoimenpiteet ja hankerahoitukset
– Liiketoiminnan kasvattaminen
– Brändäys, digitaalinen markkinointi ja asiakashankinta
– Yhteistyöverkostojen kasvattaminen ja integroituminen uusille alueille

Kyllä, teemme erilaisia kartoituksia ja kyselyitä puhelimitse, verkossa ja sähköpostitse. Esimerkiksi asiakastyytyväisyyskysely on erinomainen keino kartoittaa asiakkaidenne tyytyväisyys tuotteisiinne tai palveluihinne. Lisäksi voit saada kehitysehdotuksia ja palautetta asiakkailtanne toimintanne kehittämistä varten.

Valikoimissamme on kolme erilaista asiakastyytyväisyyden kartoituspakettia: Mini, Easy ja Grow, ja voimme myös soveltaa otoksen kattavuutta ja kysymysten määrää tarpeidesi mukaan.
Miniin kuuluu 25 henkilölle tehty 3–5 kysymyksen asiakastyytyväisyyskysely puhelimitse hintaan 390€ + alv.
Easy kattaa puolestaan 25 henkilölle tehdyn 6–8 kysymyksen hintaan 790 € + alv.
Grow on valmiista paketeista laajin, ja siihen kuuluu 50 henkilölle tehty 8–10 kysymystä sisältävä kysely hintaan 1490 € + alv.
Hintoihin kuuluu suunnittelun ja toteutuksen lisäksi myös loppuraportti.

Tarjoamamme assaripalvelut ovat täysin räätälöitävissä tarpeidesi mukaan! Voimme esimerkiksi tehdä asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse, chatissä ja somekanavissa. Voimme päivittää asiakasrekisteriä ja yhteystietoja. Avustamme myös kirjallisissa töissä, kuten asiakirjojen laadinnassa, oikoluvussa ja puhtaaksikirjoituksessa. Teemme tarpeen mukaan myös tiedonhankintaa ja erilaisia selvitystöitä.

Voit ostaa assaripalveluita vaikka vain tunti kerrallaan, jolloin hinta on 45 € / tunti + alv.
Tällä hetkellä meillä on tarjouskampanja assaripalveluista, eli tarjoamme samaa palvelua hintaan 35 € / tunti + alv.
Voit myös ottaa yhteyttä, jos haluat sopia laajemmasta paketista.

Kyllä, teemme pienimuotoisia käännöstöitä suomesta englantiin ja englannista suomeen. Voimme myös tehdä nettisivusi sekä suomeksi että englanniksi ja tuottaa sisältöä someen ja verkkosivuille kummallakin kielellä.